Alle branches van
Konekta Group

Konekta Group is actief binnen verschillende technische branches waaronder de on- en offshore, scheepsbouw, petrochemie, tankbouw, bouw & logistiek. Onze recruiters zorgen altijd voor de juiste match tussen opdrachtgever en technische specialist. Konekta Group regelt het van begin tot eind. Kwaliteit is onze zorg.

Toon alle vacatures

Met trots werken in de mooiste branches

Konekta Group verbindt al meer dan tien jaar technische specialisten met bedrijven. Meewerken aan de bouw van megaschepen en megajachten; daar zijn wij trots op. Werk je liever op zee, dan kun je ervoor kiezen offshore te werken op bijvoorbeeld een booreiland. Elke dag is anders in de techniek. We hebben veel uiteenlopende vacatures van meewerken aan megaschepen en megajachten, tot bruggen, booreilanden en windmolenparken. We gaan nog nét niet naar Mars. Kortom, je vindt elk mogelijke technische functies in ons vacatureaanbod.

De perfecte match tussen technische specialist en opdrachtgever

Ons multicultureel team heeft veel inhouse kennis omdat zij vaak uit het werkveld komen. Door de persoonlijke relaties met onze partners en opdrachtgevers weten wij telkens in elke branche weer die perfecte match te vinden. We vinden het dan ook belangrijk om beide partijen te ontzorgen en regelen alles tot in de details.

We kunnen niet wachten om met jou kennis te maken!

Onshore & Offshore

Werken op een windpark op zee of olieplatform? Dan klinkt werken in een offshore of onshore industrie als een spannende uitdaging voor jou! Herkenbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als expert, gedetacheerd door technisch personeel, bouwen we samen met jou aan een technische carrière in de industrie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel onze onshore en offshore vacatures! Lees meer

Scheepsbouw

Klinkt werken aan de grootste boten en schepen als een droom die uitkomt? Typisch Hollands vakmanschap toepassen in de jachtbouw? Dan klinkt werken in de scheepsbouw als jouw nieuwe uitdaging! Onze Nederlandse scheepsbouw is gespecialiseerd in baggerschepen, ferry's, offshoreschepen, jachten en speciale transportschepen. Binnen deze sector is flexibiliteit, creativiteit en uitermate bijzonder vakmanschap vereist. Bekijk snel onze scheepsbouw vacatures!Lees meer

Petrochemie

De wereld van de petrochemie bestaat voornamelijk uit het scheiden van ruwe oliën waaruit verschillende petrochemische stoffen worden gefabriceerd. Veiligheid staat dus voorop in deze industrie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bekijk dan snel onze vacatures in de petrochemie! Lees meer

Tankbouw

Als de radio in de fabriek een vrolijk deuntje speelt, zie je met trots het resultaat van je werk: tankonderdelen gemaakt volgens de krikmethode. Hiervoor ben je bij Tankbouw ingestapt! Nadat de tank is gemonteerd en geverfd, komt het voertuig op jouw afdeling terecht. Vervolgens monteer je samen met je collega's de opslagtankinrichting tot een mooi eindproduct. In de Tankbouw werk je tot na oplevering van de tank in de vorm van onderhoud en service. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel onze tankbouw vacatures! Lees meer

Bouw

Ben jij een echte vakman of -vrouw die niet wegloopt voor een grote klus? Ben je technisch aangelegd en goed met je handen? En ben jij al een tijdje op zoek naar een leuke vacature in de bouw? Zoek dan niet verder! Konekta Group heeft de leukste bouwvacatures voor jou op een rijtje gezet. Kijk snel verder en vind de droombaan die bij jou past! Lees meer

Logistiek

Houd je van dingen regelen en alles goed op orde hebben? Ben je een echte topplanner en houd je makkelijk overzicht? Dan is een baan in de logistiek misschien iets voor jou! Als medewerker van de afdeling logistiek ondersteun je bijvoorbeeld een distributiecentrum, zodat alles daar op rolletjes blijft lopen. Weet jij hoe je sneller en duurzamer naar filialen transporteert? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Bekijk snel onze vacatures in de logistiek. Lees meer
 • Onshore & Offshore

  Werken op een windpark op zee of olieplatform? Dan klinkt werken in een offshore of onshore industrie als een spannende uitdaging voor jou! Herkenbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als expert, gedetacheerd door technisch personeel, bouwen we samen met jou aan een technische carrière in de industrie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel onze onshore en offshore vacatures! 

  Lees meer
 • Scheepsbouw

  Klinkt werken aan de grootste boten en schepen als een droom die uitkomt? Typisch Hollands vakmanschap toepassen in de jachtbouw? Dan klinkt werken in de scheepsbouw als jouw nieuwe uitdaging! Onze Nederlandse scheepsbouw is gespecialiseerd in baggerschepen, ferry's, offshoreschepen, jachten en speciale transportschepen. Binnen deze sector is flexibiliteit, creativiteit en uitermate bijzonder vakmanschap vereist. Bekijk snel onze scheepsbouw vacatures!

  Lees meer
 • Petrochemie

  De wereld van de petrochemie bestaat voornamelijk uit het scheiden van ruwe oliën waaruit verschillende petrochemische stoffen worden gefabriceerd. Veiligheid staat dus voorop in deze industrie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bekijk dan snel onze vacatures in de petrochemie! 

  Lees meer
 • Tankbouw

  Als de radio in de fabriek een vrolijk deuntje speelt, zie je met trots het resultaat van je werk: tankonderdelen gemaakt volgens de krikmethode. Hiervoor ben je bij Tankbouw ingestapt! Nadat de tank is gemonteerd en geverfd, komt het voertuig op jouw afdeling terecht. Vervolgens monteer je samen met je collega's de opslagtankinrichting tot een mooi eindproduct. In de Tankbouw werk je tot na oplevering van de tank in de vorm van onderhoud en service. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel onze tankbouw vacatures! 

  Lees meer
 • Bouw

  Ben jij een echte vakman of -vrouw die niet wegloopt voor een grote klus? Ben je technisch aangelegd en goed met je handen? En ben jij al een tijdje op zoek naar een leuke vacature in de bouw? Zoek dan niet verder! Konekta Group heeft de leukste bouwvacatures voor jou op een rijtje gezet. Kijk snel verder en vind de droombaan die bij jou past! 

  Lees meer
 • Logistiek

  Houd je van dingen regelen en alles goed op orde hebben? Ben je een echte topplanner en houd je makkelijk overzicht? Dan is een baan in de logistiek misschien iets voor jou! Als medewerker van de afdeling logistiek ondersteun je bijvoorbeeld een distributiecentrum, zodat alles daar op rolletjes blijft lopen. Weet jij hoe je sneller en duurzamer naar filialen transporteert? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Bekijk snel onze vacatures in de logistiek. 

  Lees meer

Staat uw vacature er niet bij?
Schrijf je in op onze Job Alert!

Schrijf je in voor onze Job Alert en we houden je op de hoogte van onze nieuwste vacatures.

Meld je nu aan