Werken in de Tankbouw industrie.

Heb jij ervaring in het onderhoud en de bouw van on-site of kant-en-klare opslagtanks? Deze tanks bereiken klanten in vele industriële sectoren en worden gebruikt voor de opslag van een grote verscheidenheid aan vloeistoffen. In de tankbouw werkt hij in de vorm van onderhoud en service na oplevering van de tank. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Tankbouw vacatures weergeven

Konekta's tankbouw 

Wij helpen onze collega's bij het bouwen van verschillende tanks op verschillende locaties. Wij gaan voor kwaliteit en kijken uit naar de toekomst. Daarnaast zorgen verschillende werkwijzen ervoor dat we een veilige werkomgeving voor collega's kunnen creëren. Dit doen we met een positieve instelling en we hopen elke dag beter te worden. Wij geloven dat wanneer je doet waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, je je eigen persoon wordt.

Bekijk tankbouw vacatures

Leer de nieuwste technieken: Vijzel methode

Er zijn verschillende manieren die worden toegepast in de tankbouw afhankelijk van de mogelijkheden van onze klanten. De vijzel methode is ideaal voor bouw in beperkte ruimtes, het minimaliseren van werken op hoogte en beperken van de invloed van externe factoren als gevolg van een gedeeltelijk overdekte werksituatie. Kom bij Konekta werken en leer de nieuwste technieken om de bouw van de tanken te realiseren!

Konekta Group biedt een groot aantal vacatures voor de bouw van opslagtanks door heel Nederland. Kom jij ons team versterken? Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de deze sector? Bekijk onze vacatures en/of maak gebruik van onze Job Alert.

Tankbouw vacatures

Functies in de Tankbouw

IJzerwerker

Als rasechte ijzerwerker ga je samen voorbewerkte onderdelen bouwen, zoals platen, profielen, balken, pijpen en/of samengestelde onderdelen tot een compleet constructiewerk. Zoals tanks en aanverwante onderdelen. 

Lasser

Als lasser in de tankbouw werk je met diverse staalsoorten en houdt jij je vooral bezig met het samenstellen en lassen van diverse tanks.

Tankreiniger

Om de  goede werking van de opslagtanks te garanderen en de kwaliteit van de opgeslagen grondstoffen te behouden, ben jij als tankreiniger essentieel.

Industrieel schilder

Als industrieel schilder reinigt, schildert en vernist je verschillende soorten oppervlakken.

Staat jouw vacature er niet bij?
Schakel onze Job Alert in!

Maak een Job Alert aan. Dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures.

Meld je nu aan