Werken in de 
bouw.

Ben jij een echte vakman of -vrouw? Technisch aangelegd en goed met je handen? En ben jij al een tijdje op zoek naar een leuke vacature in de bouw? Konekta Group heeft de leukste bouw vacatures voor jou! Ben je geïnteresseerd en wil je gewoon lekker aan de slag? Kijk dan snel verder, want wie weet hebben wij de perfecte vacatures in de bouw voor jou.

Toon bouw vacatures

Op de grond of in de lucht

Werken in de bouw betekent dat elke dag anders is! In de bouw kan je werken in de kou, regen of in de volle zon. Soms werk je op hoogte, met machines of andere zware objecten. Hierbij komen risico’s bij kijken en daarom creëren wij voor jou een veilige werkomgeving. Schikt dit je niet af? Kom dan ons team versterken!

Veel soorten vacatures

In onze vacaturerubriek vind je verschillende bouwfuncties: timmerman, metselaar, tegelzetter en stukadoor. Staat uw beroep hier niet tussen? De Konekta Group biedt een aantal vacatures in de bouw door heel Nederland. Het werk kan een nieuwbouwproject zijn, zoals renovaties, wegen en zelfs onze Nederlandse dammen. Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Bekijk onze vacatures of gebruik onze Job Alert.

Functies in de bouw

Timmerlieden

Als timmerman werk je voornamelijk met je handen en met machines waarbij je bouwwerken construeert, monteert of repareert.

Metselaar

Als een metselaar ben je een vakman die stenen of blokken natuursteen metselt, op en tegen elkaar plaatst zo'n manier dat de ruimtes tussen de stenen volledig gevuld zijn. 

Tegelzetters

Als tegelzetter bekleed je wanden en vloeren met keramische, glazen en natuurstenen tegels. Dit doe je door de tegels te lijmen of te zetten in specie.

Stukadoors

Als een stukadoor, stuc-, plak- of pleisterwerker ben je een vakman die een afwerklaag van stucwerk aanbrengt op muren en plafonds in het interieur van een gebouw.

Staat jouw vacature er niet bij?
Schakel onze Job Alert in!

Maak een Job Alert aan. Dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures.

Meld je nu aan