Opdrachtgevers
Konekta Group

Bent u op zoek naar (tijdelijke) versterking van uw team? Zoekt u technische specialisten met liefde voor hun vak in bepaalde branches? Dan bent u bij Konekta Group aan het juiste adres!

Opdrachten via Konekta Group

Wij spreken de taal van onze opdrachtgevers. Door jarenlange ervaring en onze ‘persoonlijke touch’ weten wij exact welke krachten u zoekt. Wij kennen al onze flexibele medewerkers persoonlijk en weten precies wie het best bij uw organisatie past. Wij denken actief mee en blijven daadwerkelijk betrokken tijdens de gehele inleenperiode. Konekta: de beste krachten in huis en alle zorgen uit handen.

Direct aanvraag plaatsen

Uitzenden

Wij zijn in staat om op korte termijn de juiste persoon op de juiste plaats aan te bieden. Onze flexibele krachten hebben minimaal 5 jaar ervaring in hun vak, spreken Engels of Duits en zetten zich actief in ook de Nederlandse taal te leren. Zij beschikken over de vereiste VCA- certificering en van iedereen is er een uitgebreid CV aanwezig.

Detacheren

Soms is detachering een goed alternatief. Bij detachering verrichten medewerkers die bij Konekta Group in dienst zijn werkzaamheden bij één of meerdere bedrijven. Konekta Group zorgt dan als werkgever voor de salarisuitbetaling, doorbetaling tijdens ziekte en evaluatie-, functionerings- en loopbaangesprekken.

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar gekwalificeerd personeel voor vast dienstverband? Konekta Group zoekt voor u naar geschikte kandidaten, zo ook in het buitenland. Wij verzorgen voor u de werving en selectie en indien nodig de introductie in Nederland, zodat u op korte termijn kunt beschikken over direct inzetbaar personeel.

Overzicht van onze klanten

Staat jouw vacature er niet bij?
Schakel onze Job Alert in!

Maak een Job Alert aan. Dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures.

Meld je nu aan