Werken in de 
logistiek.

Houd je van dingen regelen en alles goed op orde hebben? Ben je een echte topplanner en houd je makkelijk overzicht? Dan is een baan bij Konekta misschien iets voor jou! Als medewerker van de afdeling logistiek ondersteun je distributiecentra van onze opdrachtgevers zodat alles daar op rolletjes blijft lopen. Weet jij hoe je sneller en duurzamer naar filialen transporteert? Dan ben jij de perfecte kandidaat!

Toon logistieke vacatures

Meer dan alleen transport

Een korte definitie van logistiek is "de juiste dingen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden - tegen minimale kosten". Deze functie wordt vervuld in het magazijn of distributiecentrum. Dit gehele proces van levering, opslag en verzending is een logistiek medewerker verantwoordelijk voor het goede verloop van deze processen. Bij de logistiek ben je als een spin in een web en werk je samen met veel andere afdelingen om te zorgen dat alles efficiënt loopt en iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Logistiek bij Konekta Group

Ben jij niet bang om (een beetje) spierballen te kweken en vind je het leuk om mee te werken aan een groot proces? Bij Konekta Group zijn er verschillende vacatures te vinden binnen de logistiek: heftruckchaffeur, magazijnmedewerker, teamleader of planner. Staat jouw discipline hier niet bij? Konekta Group biedt een groot aantal vacatures in de bouw door heel Nederland.

Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistiek? Bekijk onze vacatures en/of maak gebruik van onze Job Alert.

Functies in de logistiek

Heftruckchauffeur

Als een heftruckchauffeur ben je bestuurder van een vorkheftruck. Dit werk kan plaatsvinden in een magazijn of op een bedrijventerrein.

Magazijnmedewerker

Wanneer je een magazijn medewerker houdt je je vooral bezig met uitvoerende en organiserende taken in een magazijn of distributiecentrum.

Teamleider

Als logistiek teamleider leidt jij een team van en coördineer je werkzaamheden en draagt je bij aan de verbetering van het logistieke proces.

Planner

Indien je een logistiek planner bent, ben je verantwoordelijk voor de juiste en meest efficiënte inzet van personeel, bestellingen, (vracht)wagens en transport.

Staat jouw vacature er niet bij?
Schakel onze Job Alert in!

Maak een Job Alert aan. Dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures.

Meld je nu aan