Werken bij
Konekta Group

Als je hard werkt om goed en beter te worden, kan iedereen een talent worden! Samen willen we elke dag beter worden. Altijd al willen werken in de techniek? Of op zoek naar een nieuwe uitdaging? We hebben veel uiteenlopende vacatures in verschillende branches. Bekijk hieronder onze technische vacatures.

Toon alle vacatures

Werken bij Konekta Group

Wij zijn volledig thuis in deze branches en spreken de taal van onze collega's en opdrachtgevers. Door jarenlange ervaring en onze ‘persoonlijke touch’ weten wij exact wat wij jou kunnen bieden. Wij kennen al onze opdrachtgevers persoonlijk en weten precies wie het best bij jou past. Wij denken actief mee en blijven betrokken. Ons multicultureel team schakelt snel tussen meerdere markten in verschillende landen. Onze kracht is dat we voor elke branche steeds weer de technische specialisten, op maat en naar wens van de opdrachtgever, weten te matchen.

Konekta Group gaat voor kwaliteit

Konekta Group hecht veel waarde aan goed werkgeverschap. Je bent dus verzekerd van uitdagende carrièreperspectieven, goede arbeidsvoorwaarden, tijdige betalingen en naleving van alle veiligheidsvoorschriften. Bovendien kun je bij ons altijd terecht voor deskundig advies, begeleiding, training en scholing. 

Nadat de juiste match is gemaakt houdt onze deskundigheid niet op. Wij verzorgen alles van begin tot eind. Van huisvesting tot aan het vervoer naar je nieuwe werkplaats. Voorafgaand krijg je ook de nodige werkkleding en ben je voorzien van de juiste gereedschappen. Kwaliteit is onze zorg!

Onze openstaande vacatures

Staat jouw vacature er niet bij?
Schakel onze Job Alert in!

Maak een Job Alert aan. Dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures.

Meld je nu aan