De diensten van
Konekta Group

Bent u op zoek naar (tijdelijke) versterking van uw team? Zoekt u technische specialisten met liefde voor hun vak? Dan bent u bij Konekta Group aan het juiste adres! Al meer dan tien jaar weten wij de perfecte match te vinden tussen bedrijven en technische specialisten. Wij verzorgen de werving en selectie van technisch personeel tot in de details.

Lees meer over Konekta Group

Uitzenden

Wij zijn in staat om op korte termijn de juiste persoon op de juiste plaats aan te bieden. Onze flexibele krachten hebben minimaal 5 jaar ervaring in hun vak, spreken Engels of Duits en zetten zich actief in ook de Nederlandse taal te leren. Zij beschikken over de vereiste VCA- certificering en van iedereen is er een uitgebreid CV aanwezig.

Detacheren

Soms is detachering een goed alternatief. Bij detachering verrichten medewerkers die bij Konekta Group in dienst zijn werkzaamheden bij één of meerdere bedrijven. Konekta Group zorgt dan als werkgever voor de salarisuitbetaling, doorbetaling tijdens ziekte en evaluatie-, functionerings- en loopbaangesprekken.

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar gekwalificeerd personeel voor vast dienstverband? Konekta Group zoekt voor u naar geschikte kandidaten, ook in het buitenland. Wij verzorgen voor u de werving en selectie en indien nodig de introductie in Nederland, zodat u op korte termijn kunt beschikken over direct inzetbaar personeel.

Onshore & Offshore

Werken op een windpark op zee of olieplatform? Dan klinkt werken in een offshore of onshore industrie als een spannende uitdaging voor jou! Herkenbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als expert, gedetacheerd door technisch personeel, bouwen we samen met jou aan een technische carrière in de industrie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel onze onshore en offshore vacatures! Lees meer

Scheepsbouw

Klinkt werken aan de grootste boten en schepen als een droom die uitkomt? Typisch Hollands vakmanschap toepassen in de jachtbouw? Dan klinkt werken in de scheepsbouw als jouw nieuwe uitdaging! Onze Nederlandse scheepsbouw is gespecialiseerd in baggerschepen, ferry's, offshoreschepen, jachten en speciale transportschepen. Binnen deze sector is flexibiliteit, creativiteit en uitermate bijzonder vakmanschap vereist. Bekijk snel onze scheepsbouw vacatures!Lees meer

Petrochemie

De wereld van de petrochemie bestaat voornamelijk uit het scheiden van ruwe oliën waaruit verschillende petrochemische stoffen worden gefabriceerd. Veiligheid staat dus voorop in deze industrie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bekijk dan snel onze vacatures in de petrochemie! Lees meer

Tankbouw

Als de radio in de fabriek een vrolijk deuntje speelt, zie je met trots het resultaat van je werk: tankonderdelen gemaakt volgens de krikmethode. Hiervoor ben je bij Tankbouw ingestapt! Nadat de tank is gemonteerd en geverfd, komt het voertuig op jouw afdeling terecht. Vervolgens monteer je samen met je collega's de opslagtankinrichting tot een mooi eindproduct. In de Tankbouw werk je tot na oplevering van de tank in de vorm van onderhoud en service. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel onze tankbouw vacatures! Lees meer

Bouw

Ben jij een echte vakman of -vrouw die niet wegloopt voor een grote klus? Ben je technisch aangelegd en goed met je handen? En ben jij al een tijdje op zoek naar een leuke vacature in de bouw? Zoek dan niet verder! Konekta Group heeft de leukste bouwvacatures voor jou op een rijtje gezet. Kijk snel verder en vind de droombaan die bij jou past! Lees meer

Logistiek

Houd je van dingen regelen en alles goed op orde hebben? Ben je een echte topplanner en houd je makkelijk overzicht? Dan is een baan in de logistiek misschien iets voor jou! Als medewerker van de afdeling logistiek ondersteun je ons distributiecentrum, zodat alles daar op rolletjes blijft lopen. Weet jij hoe je sneller en duurzamer naar filialen transporteert? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Bekijk snel onze vacatures in de logistiek. Lees meer
 • Onshore & Offshore

  Werken op een windpark op zee of olieplatform? Dan klinkt werken in een offshore of onshore industrie als een spannende uitdaging voor jou! Herkenbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als expert, gedetacheerd door technisch personeel, bouwen we samen met jou aan een technische carrière in de industrie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel onze onshore en offshore vacatures! 

  Lees meer
 • Scheepsbouw

  Klinkt werken aan de grootste boten en schepen als een droom die uitkomt? Typisch Hollands vakmanschap toepassen in de jachtbouw? Dan klinkt werken in de scheepsbouw als jouw nieuwe uitdaging! Onze Nederlandse scheepsbouw is gespecialiseerd in baggerschepen, ferry's, offshoreschepen, jachten en speciale transportschepen. Binnen deze sector is flexibiliteit, creativiteit en uitermate bijzonder vakmanschap vereist. Bekijk snel onze scheepsbouw vacatures!

  Lees meer
 • Petrochemie

  De wereld van de petrochemie bestaat voornamelijk uit het scheiden van ruwe oliën waaruit verschillende petrochemische stoffen worden gefabriceerd. Veiligheid staat dus voorop in deze industrie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bekijk dan snel onze vacatures in de petrochemie! 

  Lees meer
 • Tankbouw

  Als de radio in de fabriek een vrolijk deuntje speelt, zie je met trots het resultaat van je werk: tankonderdelen gemaakt volgens de krikmethode. Hiervoor ben je bij Tankbouw ingestapt! Nadat de tank is gemonteerd en geverfd, komt het voertuig op jouw afdeling terecht. Vervolgens monteer je samen met je collega's de opslagtankinrichting tot een mooi eindproduct. In de Tankbouw werk je tot na oplevering van de tank in de vorm van onderhoud en service. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel onze tankbouw vacatures! 

  Lees meer
 • Bouw

  Ben jij een echte vakman of -vrouw die niet wegloopt voor een grote klus? Ben je technisch aangelegd en goed met je handen? En ben jij al een tijdje op zoek naar een leuke vacature in de bouw? Zoek dan niet verder! Konekta Group heeft de leukste bouwvacatures voor jou op een rijtje gezet. Kijk snel verder en vind de droombaan die bij jou past! 

  Lees meer
 • Logistiek

  Houd je van dingen regelen en alles goed op orde hebben? Ben je een echte topplanner en houd je makkelijk overzicht? Dan is een baan in de logistiek misschien iets voor jou! Als medewerker van de afdeling logistiek ondersteun je ons distributiecentrum, zodat alles daar op rolletjes blijft lopen. Weet jij hoe je sneller en duurzamer naar filialen transporteert? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Bekijk snel onze vacatures in de logistiek. 

  Lees meer

Staat jouw vacature er niet bij?
Schakel onze Job Alert in!

Maak een Job Alert aan. Dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures.

Meld je nu aan