De diensten van
Konekta Group

Bent u op zoek naar (tijdelijke) versterking van uw team? Zoekt u technische specialisten met liefde voor hun vak? Dan bent u bij Konekta Group aan het juiste adres! Al meer dan tien jaar weten wij de perfecte match te vinden tussen bedrijven en technische specialisten. Wij verzorgen de werving en selectie van technisch personeel tot in de details.

Lees meer over Konekta Group

Uitzenden

Wij zijn in staat om op korte termijn de juiste persoon op de juiste plaats aan te bieden. Onze flexibele krachten hebben minimaal 5 jaar ervaring in hun vak, spreken Engels of Duits en zetten zich actief in ook de Nederlandse taal te leren. Zij beschikken over de vereiste VCA- certificering en van iedereen is er een uitgebreid CV aanwezig.

Detacheren

Soms is detachering een goed alternatief. Bij detachering verrichten medewerkers die bij Konekta Group in dienst zijn werkzaamheden bij één of meerdere bedrijven. Konekta Group zorgt dan als werkgever voor de salarisuitbetaling, doorbetaling tijdens ziekte en evaluatie-, functionerings- en loopbaangesprekken.

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar gekwalificeerd personeel voor vast dienstverband? Konekta Group zoekt voor u naar geschikte kandidaten, ook in het buitenland. Wij verzorgen voor u de werving en selectie en indien nodig de introductie in Nederland, zodat u op korte termijn kunt beschikken over direct inzetbaar personeel.

Onshore & Offshore

Op zoek naar (uitbreiding van) een technische carrière in de offshore of onshore? Bij Konekta Group zijn we op zoek naar technisch personeel dat houdt van uitdagingen! Je komt terecht op plekken als de haven, een booreiland of een windpark op zee, waar je je kunt ontwikkelen tot een technisch expert. Iets voor jou? Bekijk dan nu onze vacatures! Lees meer.

Scheepsbouw

De Nederlandse scheepsbouw is al sinds oudsher een van de meest toonaangevende ter wereld. We zijn gespecialiseerd in jachten, ferry’s, offshoreschepen, baggerschepen en speciale transportschepen. Bij Konekta Group bieden we mensen een kans hun vakmanschap toe te passen in een branche die onze welvarende economie drijvende houdt. Ben jij die flexibele, creatieve en handige vakman of -vrouw die altijd al aan boten of schepen heeft willen werken? Bekijk dan onze vacatures - misschien tot snel! Lees meer.

Petrochemie

De petrochemische industrie is een wereld waarin veiligheid en expertise voorop staan. Bij het scheiden van ruwe oliën en de nieuwe, petrochemische stoffen die daaruit worden gefabriceerd is het belangrijk dat er met uiterste zorg en nauwkeurigheid wordt gewerkt. Ben jij diegene die zijn hoofd koel houdt en niet bang is met stoffen te werken? Kijk dan even naar onze petrochemische vacatures! Lees meer.

Tankbouw

Samen werken aan mooie eindproducten; hoewel het belangrijk en precies werk is, is het vaak nog erg gezellig ook. Je zorgt dat de tank op en top geleverd kan worden, en zorgt erna voor het onderhoud en andere vormen van services. Een uitdagende branche, met eindresultaten die voldoening geven! Ben jij die specialist die hier gelukkig van wordt? Bekijk onze tankbouw vacatures! Lees meer.

Bouw

In de bouw is altijd iets te doen. Laat jij graag je handen wapperen en ben je nooit te beroerd om een grote klus aan te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Konekta Group heeft jouw droomvacature in de bouw en we kunnen niet wachten tot je aan slag gaat. Kijk snel naar onze bouwvacatures – hopelijk tot snel! Lees meer.

Logistiek

Overzicht houden. Plannen. Vooruitdenken. Heb jij altijd alles goed op orde? Een baan in de logistiek verreist dit zit planmatige kwaliteiten. Die hebben we nodig om bijvoorbeeld distributiecentra te laten functioneren! Kan jij ons helpen om snel en duurzaam te transporteren naar filialen? Dan ben jij de persoon die wij nodig hebben! Bekijk onze vacatures in de logistieke sector en help de boel draaiende te houden. Lees meer.

Staat jouw vacature er niet bij?
Schakel onze Job Alert in!

Maak een Job Alert aan. Dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures.

Meld je nu aan