Over ons
Konekta Group

Konekta Group wil mensen en organisaties met elkaar verbinden. Konekta Group verbindt al tien jaar lang vakmensen en organisaties door de perfecte match te vinden tussen opdrachtgever en technische specialist. Wat ooit begon als een samenwerking om meer technisch personeel naar Nederland te halen, is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke schakel tussen bedrijven en technisch personeel.

Het begin van iets moois

Tien jaar geleden startte Konekta Group als project tussen Delta Metaal en Jarka Dadokova. Er was een tekort aan technisch personeel in Nederland. Destijds was het doel om bekwaam technisch personeel naar Nederland te halen vanuit Oost-Europa, voornamelijk uit Tsjechië en Polen. Studenten van Oost-Europese technische scholen startten hun carrière bij metaal- of technische bedrijven in Nederland. Het werven van technisch geschoolde jeugd was niet genoeg om het tekort aan te pakken. Anderhalf jaar later werd Jarka gevolgd door een klein team dat inmiddels is uitgegroeid tot ruim 30 kantoormedewerkers.

Een hoop mooie opdrachtgevers verder matcht Konekta Group vandaag de dag technisch personeel van alle leeftijden, uit heel Europa, met de juiste bedrijven. We zijn hard aan het groeien door onze specialisaties in verschillende branches. Inmiddels bieden we voor werknemers veel verschillende vacatures aan op het gebied van onshore, offshore, scheepsbouw, petrochemie, tankbouw, logistiek en bouw algemeen. Onze missie is om respect, zorg & groei centraal te houden tijdens het verbinden van mensen en bedrijven.

Meer lezen over onze missie en visie? Lees hier meer.

Konekta Group's kernwaarden

Gespecialiseerd

Konekta Group is gespecialiseerd in het uitzenden van technisch personeel in de bouw, productie, logistiek, industrie, scheepsbouw, land- en tuinbouw en petrochemie. Onze collega's zijn stuk voor stuk vakmensen die van aanpakken weten en met liefde hun vak uitoefenen.

Snel en flexibel

Wij spreken de taal van onze opdrachtgevers. Door jarenlange ervaring en persoonlijke samenwerking kunnen wij goed inspelen op de behoeften van onze klanten. Snelheid en flexibiliteit staan Konekta Group op het lijf geschreven.

Servicegericht

Een 9 tot 5 mentaliteit komt in ons boekje niet voor! Konekta Group staat op ieder moment van de dag voor zijn opdrachtgevers klaar. Wij begrijpen de eisen en verwachtingen en hebben hier onze organisatie compleet op ingericht. Dit stelt ons in staat om een optimale brugfunctie te vervullen tussen opdrachtgever en uitzendkracht.

Wat anderen zeggen over Konekta Group

"Ik mag meedenken over materialen, de uitvoering en de ontwikkeling van de medewerkers. Ik voel me echt onderdeel van het team."

Gerard van Ommeren

Review Liviu Enache

"Het voelt goed om voor Konekta te werken, er zijn geen problemen en we begrijpen elkaar."

Liviu Enache

Review Pieter Scheffer

"Lekker afwisselend werk! Je weet ’s morgens niet wat de rest van de dag gaat brengen. In de scheepsbouw was dat zo, maar dat is bij Konekta ook zeker het geval."

Pieter Scheffer

Review Tomasz Lemanczyk

"Een vriend raadde mij Konekta aan. Ik heb nu betere arbeidsvoorwaarden dan bij het vorige uitzendbureau waar ik werkte."

Tomasz Lemanczyk

Staat die ene vacature voor jou er niet bij?
Schakel onze Job Alert in!

Maak een Job Alert aan. Dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures.

Meld je nu aan