Vind jouw vacature
scheepsbouw.

Klinkt werken aan de grootste boten en schepen als een droom die uitkomt? Wil jij typisch Hollands vakmanschap toepassen in de jachtbouw? Dan is werken in de scheepsbouw jouw nieuwe uitdaging! Onze Nederlandse scheepsbouw is gespecialiseerd in baggerschepen, ferry's, offshoreschepen, jachten en speciale transportschepen. Binnen deze sector wordt er op veel verschillende locaties gewerkt wat flexibiliteit, creativiteit en uitermate bijzonder vakmanschap vereist. Benieuwd naar een vacature in scheepsbouw?

Toon scheepsbouw vacatures

Scheepsbouw bij Konekta Group

De Nederlandse scheepsbouw is de koploper in het bouwen van schepen en boten. Konekta Group is een belangrijke speler in de scheepsbouw. Velen gingen jou al voor op scheepswerven van onder andere 'Koninklijke De Vries Groep Scheepsbouw'. Samen met jouw team kom je te werken op een scheepswerf. Hier worden schepen gebouwd, gerepareerd en gereed gemaakt. Ben je flexibel, creatief en heb je gevoel voor vakmanschap? Dan hebben wij de perfecte vacatures in scheepsbouw voor jou!

Vind de scheepsbouw vacature die bij je past

Konekta Group biedt door heel Nederland een groot aantal vacatures in de scheepsbouw. Het werk bestaat uit verschillende soorten functies zoals ijzerwerkers, lassers, bankwerkers, pijpfitters en nog veel meer.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de scheepsbouw? Bekijk onze vacatures en maak gebruik van onze Job Alert.

Functies in de scheepsbouw

Shipbuilding Welder

Lasser

Als lasser op scheepswerf ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en aflassen van grote en kleine constructies op maat met behulp van de MIG/MAG lastechniek.

Shipbuilding Machinist

Bankwerker

Als bankwerker maak je de meeste onderdelen in de werkplaats die je later afmonteerd aan boord van het jacht.

Pijpfitter

Een pijpfitter houdt zich bezig met de assemblage, installatie en reparatie van verschillende soorten pijpen, pijpleidingen en leidingsystemen. 

Ijzerwerker

Als ijzerwerker in de scheepvaart houd jij je bezig met het uitvoeren van werkzaamheden ten behoeve van reparatie en/of vernieuwing van onderdelen aan schepen en staalconstructies.

Staat jouw vacature er niet bij?
Schakel onze Job Alert in!

Maak een Job Alert aan. Dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures.

Meld je nu aan