Werken in de
onshore & offshore.

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière en ben je een echte technisch expert? Werken op een windpark op zee of olieplatform? Dan klinkt werken in een offshore of onshore industrie als een spannende uitdaging voor jou! Herkenbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als expert, gedetacheerd door technisch personeel, bouwen we samen aan een technische carrière in de industrie. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Wij helpen je graag verder!

Toon onshore & offshore vacatures

Werken in de offshore-industrie

De offshore-industrie draait om de exploratie en productie van offshore olie, aardgas en windenergie. Ga je aan de werken in de offshore-industrie, dan kun je werken op een boor- of productieplatform, of op een ondersteuningsvaartuig dat duik- of kraanwerk doet. Ben je klaar voor het avontuur? Ontdek jouw mogelijkheden in ons vacatureaanbod.

Werken in de onshore-industrie 

De activiteiten op het land zijn geconcentreerd in havengebieden, de petrochemische industrie of de productie- en verwerkingsindustrie. Of je nu een technische beginner of een expert bent, we werken allemaal hard aan jouw toekomst. Voel jij je thuis op een bruisende werkplek? Wil je samenwerken met collega's in een hecht geïntegreerd team? Ontdek onshore kansen op onze vacaturepagina.

Ga je graag per helikopter naar je werk? Dat is offshore werken! Werk je liever dichter bij huis? Blijf dan aan de wal.

We make shore - on and off

  • Aanpakkers: Wij maken direct werk van jouw carrière;
  • Deskundigheid: Optimale inzet van jouw kennis en ervaring;
  • Betrokkenheid: Aandacht voor werk en privé;
  • Zekerheid: Je salaris altijd op tijd, je certificering altijd op orde;
  • Verbondenheid: De juiste baan op de juiste plek.

Voor offshore wordt aangenomen dat de onshore zich op het land bevindt. Er zijn nog andere voordelen aan het werken in een haven, op een booreiland of op het land. Werken op het land betekent dat je werkdagen korter kunnen zijn en je na het werk naar huis kunt. Konekta Group biedt een aantal vacatures in de onshore en offshore sector door heel Nederland. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in deze sector? Bekijk onze vacatures of gebruik onze Job Alert.

onshore offshore werken

Functies in de onshore & offshore

Lasser

Als lasser maak je verbindingen tussen stukken metaal, om zo producten of onderdelen te maken.

Slijper

Als slijper verricht je verspanende werkzaamheden aan vrij eenvoudige werkstukken. Je bewerkt producten en gereedschappen waarbij het gaat om echt precisiewerk.

Mechanic

Als mechanic houd jij je bezig met het uitvoeren van onderhoud aan gas- en dieselmotoren, pompen, compressoren, kranen, hvac-units en watermakers.

Pijpfitter

Als pijpfitter houd jij je bezig met de assemblage, installatie en reparatie van verschillende soorten pijpen, pijpleidingen en leidingsystemen. 

Heb je je droombaan niet gevonden?
Activeer onze vacaturemelding!

Maak een vacature-alert aan. Dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures.

Meld je nu aan