Onshore werken – Ervaring opdoen of doorgroeien

Onshore, letterlijk vertaald ‘aan de kust’ betekent dat je op het vaste land werkt. Het tegenovergestelde woord, offshore, komt vaak voorbij in de technische sector. Dit komt omdat Nederland vele booreilanden heeft waar grondstoffen uit de aarde worden gehaald. Toch wordt tegenwoordig nog steeds veel grondstof onshore gehaald. Er zijn zelfs onshore booreilanden, die in principe hetzelfde opereren als het offshore broertje. Maar wat brengt een onshore baan precies met zich mee?

Om offshore te werken moet men meestal meer ervaring met zich meebrengen. Je wordt met een helikopter naar je werk gebracht en maakt dagen van 12 uur. Maar wat doe je precies als je die ervaring nog niet hebt? Je kunt er dan voor kiezen om onshore meer ervaring op te doen. Dit betekent echter lang niet altijd dat onshore banen voor beginners zijn. Ook op het vasteland zijn er vakmensen nodig die veel ervaring hebben, bijvoorbeeld voor het omgaan met zware machines of specifiek materiaal.

Onshore vacatures

Vacatures onshore

Konekta Group is altijd op zoek naar getalenteerd technisch personeel, ook in de onshore sector. Je kunt op deze pagina onze onshore vacatures bekijken. Staat de onshore vacature van jouw dromen er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie of meld je aan voor onze job alert om meteen op de hoogte gesteld te worden van onze nieuwe vacatures. Ben je op zoek naar technisch personeel voor (onshore) werkzaamheden? Klik dan hier om een aanvraag te plaatsen.

Ben je op zoek naar een onshore baan?
Neem dan contact met ons op!

Onshore baan